Vanliga frågor och svar

Hur genomför man en beställning?

Du genomför en beställning snabbt och enkelt genom att gå till beställningsformuläret. Fyll i alla fält och försök beskriva så bra som möjligt om du har några speciella önskemål. Din beställning behandlas fortlöpande och senast inom 48 timmar kommer du få ett prisförslag.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på vilken typ av beställning du har genomfört. Om det är ett mer omfattande jobb som kräver mycket research kan det ta längre tid än om det handlar om rewrites som oftast går snabbt att producera. Vi informerar dig alltid om förväntad leveranstid vid beställningstillfället.

Vilken typ av innehåll erbjuder ContentWriters?

Vi erbjuder alla typer av innehåll och behandlar varje beställning individuellt så att rätt skribent får rätt innehåll. Då kan vi garantera att du får den höga kvalitet som du kan förvänta dig av oss. Våra vanligast förekommande beställningar omfattar följande innehållsområden:
  • Blogginlägg
  • Artiklar till hemsidor
  • Nyhetsartiklar
  • Forskningsartiklar
  • Rewrites
  • Facebookposter
  • Produktbeskrivningar

Hur betalar jag?

Vi erbjuder per dags dato endast betalning via bankgiro. Du utför din betalning enkelt genom internetbanken. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Vem skriver innehållet?

ContentWriters jobbar med flera olika skribenter med olik erfarenhet och kunskap. Våra skribenter är alltifrån studenter till journalister med mångårig erfarenhet. Vi väljer alltid ut skribenter som passar för den typ av innehåll som beställningen omfattar i dialog med skribenten. På så sätt kan vi garantera en hög kvalitet och innehåll som är skrivet med passion.

Hur kommer jag i kontakt med ContentWriters?

Vi erbjuder idag endast kontaktväg genom epost för att kunna fokusera på det vi gör bäst. På begäran finns det naturligtvis möjlighet för att diskutera eventuella problemställningar via ett telefonsamtal.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med innehållet?

Vi garanterar dig alltid att du ska bli nöjd med innehållet som vi levererar till dig. Därför har vi en 100% nöjd garanti som innebär att du inte behöver betala om du inte är helt nöjd med leveransen.